Life-changing careers

Å starte en karriere hos Novo Nordisk handler om mer enn å få seg jobb. Det er en mulighet til å forbedre livene til millioner av mennesker som lever med en alvorlig kronisk sykdom.

Enten du er en del av å forsyne pasienter med insulin over hele verden, eller om du jobber med å oppdage det neste gjennombruddet på et av våre innovative forskningssentre, så er en jobb hos Novo Nordisk virkelig "life-changing".

Vi er stolte av å være et life science firma som har som oppgave å bidra til at mennesker som lever med kronisk sykdom kan leve et fullverdig liv. Millioner av mennesker stoler på oss.

Vi er inspirert av livet i alle dens former, oppturer og nedturer, muligheter og utfordringer. Fra våre kollegaer i labratoriet som jobber for å forbedre liv gjennom å utvikle banebrytende behandlinger, til våre kollegaer som setter bærekraft og livet til planeten vår i sentrum av våre prosesser- er oppdraget om å forbedre liv alltid kjernen i våre handlinger.

Endring er konstant – endring i livsstil, endring i teknologi, endring finner sted over alt. Hos Novo Nordisk venter vi ikke på endringer. Vi skaper dem.

Vi er et dynamisk firma i en dynamisk bransje, og vi vet at det som fikk oss dit vi er i dag ikke nødvendigvis vil gjøre oss suksessfulle i fremtiden.

Det er derfor vi kontinuerlig fokuserer hardt på å forbedre vår arbeidsmåte og livene til pasientene vi jobber for, og skaper innovative løsninger som tilpasses måten mennesker ønsker å leve på. For å oppnå dette har vi et åpent sinn, eksprerimenterer og har en vilje til å lykkes uten å være for opptatte av perfeksjon.

Vi verdsetter våre ansatte for de unike ferdigheter, bakgrunner og perspektiver de har med seg. Vi jobber kontinuerlig for å bidra til å få frem det beste i alle våre ansatte, gjennom å tilby muligheter for utvikling og skape et dynamisk miljø i selskapet. Vi etterstreber å tilby en arbeidsplass som er flott å være på og komme fra.

Det er svært viktig for oss at alle som jobber med oss føler eierskap som ansatt og som person. Vi bør alle ha muligheten til å handle raskt og være fleksible. 

Med en karriere i selskapet vårt vil du føle en forskjell helt fra starten av. En følelse av inspirasjon som kommer fra en felles tro på å skape positive endringer for mennesker, familier og lokalsamfunn overalt, og det er en felles innsats. Vi er avhengige av det samlede potensialet og samarbeidet som våre mer enn 64 000 ansatte bidrar til.

I videoen ovenfor møter du Marie Darting, en av forskerne våre, og hører mer om hennes arbeid som forsker i Novo Nordisk.  Vi får høre om hennes perspektiv på fremtidsplaner og påvirkningen hun opplever at arbeidet hennes har på mennesker som lever med en kronisk sykdom.

Vi er et globalt legemiddelfirma som ble grunnlagt i 1923 og har hovedkontor like utenfor København i Danmark.

Vårt formål er å skape endringer for å bekjempe diabetes og andre alvorlige kroniske sykdommer, som fedme, blødersykdommer og vekstforstyrrelser. Vi gjør dette gjennom banebrytende forskning, sikre tilgangen til våre legemidler og arbeide med å forebygge og forhåpentligvis til slutt kurere diabetes.

Med nesten 100 års erfaring, en av de bredeste produktporteføljene for diabetes, samt en prisvinnende portefølje med innovative produkter, er vår suksess bygget på selskapets verdier – the Novo Nordisk Way.