Novo Nordisk Way

Novo Nordisk Way er en rettesnor for alle som jobber hos Novo Nordisk. Det er et løfte vi gir til hverandre – og til interessentene våre utenfor selskapet. Alle medarbeidere har ansvar for å følge Novo Nordisk Way og hjelpe hverandre med å forstå hva dette konseptet betyr i praksis.

Det er rett og slett et løfte vi gir hverandre – og til millioner av pasienter over hele verden som stoler på våre produkter for å leve et fullt og sunt liv.
 


Veien heter Novo Nordisk Way

De danske grunnleggerne våre tok i 1923 opp kampen mot diabetes. I dag er vi tusenvis av ansatte over hele verden med en lidenskap, kompetanse og forpliktelse til å skape bedring ved å bekjempe diabetes og andre alvorlige kroniske sykdommer.

  • Vi vil være ledende innenfor alle sykdomsområder der vi er aktive
  • Det primære fokuset vårt er å forske på og utvikle innovative biologiske medisiner og gjøre dem tilgjengelige for pasienter over hele verden. 
  • Ved å sikre forretningsvekst og konkurransedyktige økonomiske resultater kan vi hjelpe pasientene til å få et bedre liv, tilby aksjonærene god avkastning samt støtte lokalsamfunnene vi er en del av. 
  • Forretningsfilosofien vår går ut på å finne en god balanse mellom økonomiske, sosiale og miljømessige hensyn – vi kaller det den «tredoble bunnlinjen». 
  • Vi er åpne, ærlige, ambisiøse og ansvarlige, og behandler alle med respekt. 
  • Vi gir medarbeiderne våre mulighet til å realisere eget potensial. 
  • Vi inngår aldri kompromisser når det gjelder kvalitet og forretningsetikk.

 

Vi tar vanskelige avgjørelser hver eneste dag, og ser alltid på hva som er best for pasientene, medarbeiderne og aksjonærene våre i det lange løp.

Det er det som er Novo Nordisk Way.


Oppdatert: 24. november 2017