Forandring

Gennem stemmerne fra en far, en søn og en datter af vores medarbejdere, udfolder historien om Novo Nordisk sig i den larmende trafik i Varanasi i Indien, på det glitrende ocean udenfor South Carolina og i en stille skov i Danmark.

 

Se videoen og oplev hvordan vi skaber forandring for personer, der lever med diabetes og  andre alvorlige kroniske tilstande.

Om Novo Nordisk

I Novo Nordisk ønsker vi å skape forandring for å bekjempe diabetes og andre alvorlige kroniske sykdommer.

Novo Nordisk er et globalt legemiddelselskap som i mer enn 90 år har stått for innovasjon og lederskap i diabetesbehandling. Denne langsiktige satsningen har gitt oss den erfaring og kompetansen som i dag gjør det mulig å også bidra til å bekjempe andre alvorlige kroniske tilstander: hemofili, vekstforstyrrelser og fedme.

Konsernet har hovedkontor i Danmark, sysselsetter rundt 43 000 ansatte i 80 land og vi markedsfører våre produkter i mer enn 170 land.

  

Vår firmakultur

Novo Nordisk Way er hvem vi er, hvor vi vil gå og hvordan vi jobber

Hver enkelt ansatt er ansvarlig for å handle i henhold til Novo Nordisk Way og hjelpe hverandre å forstå hva det betyr i praksis.

Novo Nordisk Way

  

En lidenskap for å hjelpe mennesker

Novo Nordisks historie går mer enn 90 år tilbake i tid

Det begynte når August Krogh, Nobel fredsprisvinnende professor fra Universitetet i København bestemte seg for at han ønsket å starte produksjon av det revolusjonerende nye legemiddelet insulin.

Novo Nordisk's historie 


Opdatert: 27. august 2020