Våre oppdateringer i løpet av covid-19-pandemien

I løpet av covid-19-pandemien er vårt engasjement overfor pasienter og ansatte uendret. Vi vil fortsette å levere legemidler til personer som lever med diabetes og andre alvorlige kroniske sykdommer, sikre helsen til våre ansatte og iverksette tiltak for å støtte leger og sykepleiere når de arbeider for å bekjempe covid-19.

Hver dag reises nye spørsmål og bekymringer, og vi ønsker å holde helsepersonell informert med oppdateringer om forsyning av våre legemidler og hvordan man tar kontakt med oss.

 

Oppdatert: 27. April 2020 

 


 

Vår vedvarende forsyning av viktige legemidler

For øyeblikket har vi ikke noen problemer med forsyninger. Vi er godt forberedt på situasjoner som dette, og vi har en lagerpolicy som sikrer langsiktig levering. Dette er viktig når vi håndterer viktige legemidler som personer med kronisk sykdom over hele verden er avhengige av hver dag.

Vi er klar over at helsemyndigheter og apotek gjør sitt beste for å sikre tilgjengeligheten av viktige legemidler under covid-19, og vi kan forsikre om at våre nåværende lagernivåer er normale.

Vi fortsetter å overvåke situasjonen og deler våre oppdateringer.

 

Bidra i kampen mot covid-19

Vi bruker vår ekspertise, ressurser og vår globale rekkevidde til å bidra til å forske på tiltak og støtte med svært nødvendig medisinsk utstyr.

Etter hvert som nye utfordringer oppstår, arbeider vi tett sammen med myndigheter og internasjonale organer som responderer på covid-19-pandemien.

Vi fortsetter å bidra der vi kan og holder fokus på å opprettholde forsyningen av våre livreddende legemidler til mennesker med alvorlige kroniske sykdommer.

 

Ivaretakelse av våre ansatte

For å beskytte helsen og sikkerheten til våre ansatte, har vi bedt alle ansatte som ikke arbeider med produksjon om å jobbe hjemmefra inntil videre.

Under disse ekstraordinære arbeidsforholdene sørger vi for at ansatte har støtte til å holde seg aktive, jobbe ergonomisk hjemmefra og tilpasse seg en digital arbeidsplass.

Vi iverksetter tiltak for å holde antall ansatte som arbeider på våre produksjonsanlegg så lave som mulig, og å utøve anbefalt praksis for fysisk distansering når de er på jobb.

 

 


 

 

Ofte stilte spørsmål:
Om våre operasjoner og virksomhet